CLH Hűtés- és Klímatechnika Kft.

Projektcím: A CLH Kft. munkavállalóinak képzése a HEFOP-3.4.1/08 program keretében

Kedvezményezett neve: CLH Hűtés- és Klímatechnikai Korlátolt Felelősségű Társaság

Azonosító: HEFOP-3.4.1-08/1-2008-05-0086/2.0

Teljes költség: 19 807 000 Ft

Támogatás összege: 14 855 250 Ft

A HEFOP-3.4.1 pályázat célja, hogy a munkavállalók által a képzések keretében megszerzett ismeretek által hosszabb távon a vállalkozások versenyképessége, piaci helyzete javuljon, s emellett a megszerzett képzettség révén a munkavállalók munkaerő-piaci helyzete erősödjön.
A pályázat - a célok elérése érdekében – munkahelyi képzésre, a technológiaváltáshoz való alkalmazkodásra irányuló képzésekre, a vállalkozói és a vállalatirányítással összefüggő készség- és tudásfejlesztésére irányul.

A CLH Kft. üzleti célja, hogy eredményes működéssel a piacon rangos szerepet töltsön be. A rendelkezésre álló világszínvonalú hűtő és klímaberendezésekkel, kivitelezési és telepítési technológiákkal, a magasan képzett mérnökök, technikusok és szakmunkások elkötelezett együttműködésével, valamint a minőség folyamatos fejlesztésével hibátlan beruházásokat hozzon létre.

Üzleti célunk eléréséhez elengedhetetlennek tartjuk a munkavállalóink képzését. Ezért arra törekszünk, hogy folyamatos képzésekkel biztosítsuk közös jövőnket.

A HEFOP 3.4.1 pályázat lehetőséget teremt, hogy támogatatás útján valósítsuk a képzési elképzeléseinket. A projekt keretében informatikai képzésen 60 munkavállalónk 120 órában sajátítja el a munkavégzéshez elengedhetetlen számítógépes ismereteket (Felhasználói szintű számítástechnikai ismeretek) valamint az Emberek vezetése tréningen 6 vezető beosztású munkatársunk szerez a gördülékeny és hatékony szervezési és vezetési folyamatokkal kapcsolatos ismereteket.

A projekt hatására képzett munkaerővel vehetjük fel a versenyt versenytársainkkal, a konkurenciával szemben.

A projekttel kapcsolatban további információ kérhető Szendrei Zsolt, a szendrei.zs@clh.hu