Kapitális Nyomdaipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Cégünket 1993-ban alapítottuk, mely kezdetben a térség kötészeti bérmunkáira alapozta működését. Rövid idő után kialakult egy olyan vevőkör, mely igényt tarottt arra, hogy a már tapasztlat precizitással, elejétől a végéig Mi készítsük el termékeiket. Ezért, a kötészetünk fejlesztése mellett beindítottuk a nyomtatást is, így a megrendelőink igényeit szem előtt tartva, dinamikus fejlődés során nyomdánk eljutott arra a szintre, hogy bármilyen nyomdaipari termék előállítását vállaljuk. A több mint tíz éves működés során sikerült olyan alvállalkozói kapcsolatokat kiépítenünk, melynek segítségével saját eszközeinkkel el nem végehzető munkafázisokat is, a megszokott minőségben tudunk kivitelezni.

A Kapitális Kft. jelenleg egy olyan családi tulajdonban lévő vállalkozás, amely több évtizedes szakmai háttérrel, folyamatosan fejlődő technikai berendezéseivel, szolid áraival, vevőközpontú üzleti magatartásával kíván eleget tenni vevői elvárásainak.

Szolgáltatásaink szinvonalára az egyedileg kidolgozott minőségpolitikai rendszerünk a garancia, mely eleget tesz az ISO 9002 minősítés elvárásainak.

Termékeink között szerepelnek kis és közepes példányszámú könyvek kötött vagy ragasztott kivtelben, újságok, folyóiratok, szórólapok, katalógusok, termékismertetők, dobozok stancolt és ragaszott kivitelben, sorszámozott tömbök.