Ismertetõ

Fürdõnk története az 1960-as évekig nyúlik vissza, ugyanis ekkor tártak fel a Jókai liget szomszédságában egy hévízforrást. A több, mint ezer méter mélységbõl feltörõ 51-53 fokos termálvízre alapozva épült ki a Kaposvári Városi Fürdõ. A termál- és kádrészleggel, gõzkamrával, huszonöt méteres uszodával rendelkezõ fürdõ 1967-ben nyílt meg a közönség elõtt.

A századfordulóra jelentõsen megnõttek a fürdõkkel szemben támasztott igények, ezért szükségessé vált a bõvítés, korszerûsítés. 2006 nyarán adták át a strandfürdõt, mely nagy összefüggõ vízfelületû medencéjével, élményelemeivel, csúszdáival a térség kedvelt fürdõjévé vált. 2011-ben a fedett részleg teljes átalakítása történt meg. Napjainkra a kaposvári Virágfürdõ a térség korszerû, modern fürdõkomplexuma, mely a vízi élmények teljes körét kínálja kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Sokoldalúságát bizonyítja, hogy a megyeszékhely lakosságán kívül rövid idõ alatt a régió egyik kedvelt turisztikai célpontjává vált. Ehhez hozzájárult egész évben mûködõ fedett élményfürdõje, fedett és nyitott medencékkel is rendelkezõ uszodája, gyógyvízzel ellátott termálfürdõje, magas színvonalú gyógyászati részlege, valamint a nyári szezonban üzemelõ - a Dél-Dunántúl legnagyobb egybefüggõ vízfelületû – strandfürdõje.
 
A Kaposvári Élmény- és Gyógyfürdõ Nonprofit Kft. piacképes és versenyképes létéhez elengedhetetlenül szükséges ügyfeleink elégedettsége. Ahhoz, hogy az ügyfélelégedettséget fenn tudjuk tartani, illetve növelni tudjuk, nem csak szolgáltatásainkat és immateriális javainkat szükséges fejleszteni, hanem munkatársaink kompetenciáit is, hiszen munkavállalóink napi szinten kapcsolatban vannak ügyfeleinkkel.
Az elmúlt évek tapasztalatai alapján egyre több külföldi vendége van a Fürdõnek, így mára elengedhetetlenné vált, hogy munkavállalóink rendelkezzenek a megfelelõ idegen nyelvi ismeretekkel. Szükséges, hogy munkatársaink számára ne okozzon gondot egy külföldi vendég kiszolgálása, ellátása.

Az informatikai kompetenciák fejlesztése és a korszerû gondolkodásfejlesztési gyakorlatok képzés pedig nagyban hozzájárul ahhoz, hogy munkatársaink hatékonyabban és gyorsabban legyenek képesek ellátni feladataikat.