NET Média Kiadó és Internet Tartalomszolgáltató Zrt.

A 1999-óta hazai online gazdasági hírpiac markáns szereplője a portfolio.hu. A kezdeti kisbefektetői információs oldal mára a gazdasági élet vezető véleményformáló portáljává vált. Teljesítményét mi sem példázza jobban, mint a szakmai elismerések sora, a lap alkotóinak folyamatos független szakértői megnyilatkozásai más médiában és a lap látogatottságának, olvasói létszámának folyamatos, dinamikus növekedése. A lap szerkezetének rendszeres fejlesztése lehetővé teszi, hogy újabb és újabb olvasói csoportokat érjen el egyedi hangvételű tartalmával, ezzel biztosítva a site online marketing eszköz súlyának növekedését is.

A Portfolio.hu az olvasók számának gyors növekedése mellett a szakma elismerését is kiérdemelte, tudósítói kivétel nélkül közgazdász-elemzők. Prémium színvonalának köszönhetően működése során minden pénzügyi szaksajtó által elnyerhető díjat megnyert:

2000. év Legjobb Tőzsdei Internetes Oldala
2000, 2001,2002. év Legjobb Tőzsdei Újságírója: Sándorfi Balázs
2001. év Legjobb Tőzsdei Szaksajtó
2002. év OTP Fáy András díj
2002, 2003, 2004, és 2005 év Legjobb Tőzsdei Szaksajtó

Információ tartalom, aktualitás és design alapján is a Portfolio.hu az első helyen rangsorolt gazdasági híroldal (a NET Research Center felmérése alapján).

2000. szeptembere óta a Budapesti Értéktőzsde hivatalos adatszolgáltatójaként, vezető hazai bankok és befektetési szolgáltatók internetes oldalait is támogatjuk, valamint Internetes és tőkepiaci ismereteink egyedülálló ötvözetének köszönhetően több hazai nagyvállalat számára adtunk stratégiai tanácsot internetes megjelenésére vonatkozóan. A BÉT Tőzsdei Legek díjátadáson 2006-ban Az Év Legjobb Adatszolgáltatója díjat nyertük el.

A Porfolio.hu idén második alkalommal adja ki hiánypótló jellegű nyomtatott kiadványát. A Pénzügyi Évkönyv 2007 olvasói betekintést nyerhetnek az egyes szektorokra jellemző tendenciákba, és a globális és európai trendek hatásaiba a hazai pénzügyi piacokra is. A meghatározó szereplők értékelésein és a részletes pénzügyi adatokat tartalmazó listákon keresztül pedig átfogó képet kaphatunk a teljes pénzügyi szolgáltatási és termékskáláról

A Portfolio.hu 2004 áprilisától angolul is olvasható, amely 2007-re havi 150 000 oldalletöltéssel 15,000 egyedi felhasználó számára nyújt híreket, elemzéseket és adatokat. Az önálló tartalommal rendelkező angol nyelvű hírportál elsősorban a hazánkban élő idegen ajkú gazdasági döntéshozók számára nélkülözhetetlen információs forrás, de olvasói között vannak a régió iránt érdeklődő külföldi pénzügyi szakemberek, és befektetni vágyó vállalatok is.

Napjainkra a www.portfolio.hu a hazai online reklám piac folyamatos, jelentős szerepelője.
Alábbi oldalaink az ügynökségek média-tervezőinek, közvetlen partnereinknek, valamint a site hirdetési lehetőségei után érdekélődőknek kíván tájékoztatást adni.

A látogató részletes információt talál a lap nézettségi adataira (www.webaudit.hu ), olvasóink demográfiai sajátosságaira, a lap által kínált megjelenési lehetőségekre vonatkozóan.

A lap havi bontású látogatottsága indulása óta meredeken növekedik,ennek eredményeképpen 2008-ra az egyéni olvasók száma (unique user) elérte a havi 250 000-et, az oldalletöltések (PI=Page Impression) száma pedig a 4 milliót.

Külön eszköz-ismertető és kalkulátor segíti a tervezői munká