Garrone Magyarország Kft.

Cégünkről és termékeinkről:

A Garrone vermut 1991-ben indult hódító útjára Közép-Kelet-Európában. Küldetése az volt, s az is maradt, a mai napig, hogy a meglévő fogyasztói igényeket felismerve, azokat garantáltan jó minőségű és versenyképes árú termékekkel elégítse ki. Elsőként az akkori Csehszlovákiában jelent meg, majd 1992-ben Magyarországon és Romániában. Rövid időn belül a régió meghatározó vermutmárkája lett, évente kb. 5 millió liter értékesítésével. A fejlődés nem állt meg a fenti országoknál, hanem ma már Lengyelországban, Bulgáriában, Szerbiában, Kalinyingrádban is ismerősen cseng a Garrone név, és megjelent a kínai, vietnami, török, orosz és balti országok piacain is.

A siker titka a nemzetközi tapasztalatok és a helyi erőforrások ötvözésében rejlik. A tradicionális olasz recept és a know-how, valamint az olasz alap- és csomagolóanyagok biztosítják az álladó minőséget. A Garrone vermutok gyártása jelenleg Magyarországon, Olaszországban és Romániába folyik, a legismertebb minőségbiztosítási rendszerekkel rendelkező üzemekben. A Garrone, mint vermut mutatkozott be az európai piacon, és a három íz (Bianco, Rosso, Dry) hamar népszerűségre tett szert. Ezt követte a cégcsoport büszkesége, a Garrone Cherry, ami különleges és utánozhatatlan ízével külön kategóriát teremtett a vermutpiacon, olyannyira, hogy nagy nemzetközi cégek is megalkották saját, hasonló terméküket. A sikerek további fejlesztésekre ösztönözték a tulajdonosokat, melynek eredményeként további termékek jelentek meg a választékban, közülük több önálló névvel, de a Garrone név által garantált minőségben. A Garrone a politikai változásokkal együtt jött el a térség országaiba. Dinamikus és fiatalos márka, amely fogyasztóinak választási lehetőséget biztosít termékeivel. Fejlesztéseivel garantálja a naprakészséget, hiszen újdonságai a prémium italok piacán megjelenő trendeket követik.