Rendezvények

Család és gyermekjóléti szolgálatok prevenciós szerepének megerősítése érdekében indított preventív jellegű program - 2 alkalom - 18 fő 

1. alkalom: Előadás, amely a lovas sportok lélekre és testre gyakorolt jótékony hatásáról szól, valamint egy helyi szinten ismert zenei előadás.


2. alkalom: Elődás egy ismert sportolótól, aki a sport fontosságáról, valamint a sport betegségmegelőző és egészségmegtartó szerepéről beszél, valamint zenei előadás.

 

A helyi közösségekben való szerepvállalásra felkészítő programok - 4 alkalom - 18 fő 


1. alkalom: A helyi közösségekben való szerepvállalásra felkészítő eseményen a lakosok Adventi koszorút készítenek egy virágkötő segítéségével, illetve süteményeket sütnek. A közös munka és együttműködés erősíti a közösségi szellemet.


2. alkalom: A rendezvényen az Adventi koszorú készítése egy virágkötő segítségével megy végbe. Emellett a sütés is a közösségben való szerepvállalásra készít fel, amely elősegíti a közös munkát és a jó hangulatot.
süteményt készít.

 

3. alkalom: Az idősebb lakosság részvételével valósul meg az esemény. A közös éneklés erősíti a közösségi szellemet, illetve elősegíti a közösség építését, a szerepvállalásra való felkészítést.


4. alkalom: Az Idősek Napján a közös éneklés a közösség építését eredményezi, ezáltal közelebb hozva egymáshoz az idősebb korú embereket.