Képzések, rendezvények

Képzések

 

Célcsoport támogatása: A hátrányos helyzetű, aktív korú lakosság, a fiatalkorú lakosság, az idősek a helyi közszolgáltatásban dolgozók illetve a potenciális alkalmazottak, továbbá nemzetiségek, etnikumok (Telekes) - 2 alkalom - 30 óra - 12 fő/alkalom 

Célcsoport támogatása: A hátrányos helyzetű, aktív korú lakosság, a fiatalkorú lakosság, az idősek a helyi közszolgáltatásban dolgozók illetve a potenciális alkalmazottak, továbbá nemzetiségek, etnikumok (Telekes) - 1 alkalom - 30 óra - 7 fő/alkalom 

Célcsoport támogatása: A hátrányos helyzetű, aktív korú lakosság, a fiatalkorú lakosság, az idősek a helyi közszolgáltatásban dolgozók illetve a potenciális alkalmazottak, továbbá nemzetiségek, etnikumok (Telekes) - 1 alkalom - 30 óra - 8 fő/alkalom 

A képzés célja, hogy a résztvevőket segítse a számukra megfelelő munkahely megtalálásában, a megpályázott pozíció elnyerésében, valamint az első munkahelyi időszak sikeres teljesítésében. A célcsoport szűkítésére az egyéni fejlesztési tervek és a rendezvények tapasztalatai alapján kerül sor, a képzési csoportokat a hasonló fejlesztési igények alapján állítjuk össze.

 

Rendezvények

 

Őszbúcsúztató 1 alkalommal, 90 főrészvételével (3 óra)

A program célja, hogy felhívja a figyelmet az egészséges életmódra, illetve a közösségépítés. A programon a helyi termelők is képviseltetik magukat, megismertetve a látogatókat a borászat szépségeivel, a szakma rejtelmeivel. A kitelepülés célja a munkaerő toborzás is.

 

 

Gyereknap 1 alkalommal, 60 fő részvételével (3 óra)

A gyermeknapunk célja, hogy olyan szórakoztató, kulturális programot szervezzünk, mely vonzó lehet a lakosságnak. Minél több ember megjelenésére számítunk: a gyermekek számára aktív programokat tervezünk, természetesen a program intenzitása miatt elengedhetetlen, hogy egészségügyi szakember is jelen legyen, így szűrővizsgálatokon is részt vehet, aki szeretne.

 

 

Idősek napja, köszöntése 1 alkalommal, 60 fő részvételével (3 óra)

Az idősek napja célja, hogy kimozdítsuk az idősebb korosztályt a mindennapokból és olyan aktív programot biztosítsunk a számukra, mely kikapcsolódást, feltöltődést jelent.

 

 

Sportnappal egybekötött falunap a közösségépítés és egészségfejlesztés érdekében 1 alkalommal, 90 fő részvételével (3 óra)